Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Nordisk Kulturfond
Ved Stranden 18
1061 København K
CVR nr.: 29463379
Telefon: +4533960200
Email: kulturfonden@norden.org

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner/DKK inkl. 25% moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, prisfejl og udgående eller udsolgte varer.

Bestilling og betaling

Vi modtager betaling med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, PayPal og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi anvender Stripe som betalingspartner.

Oplysninger givet til tredje part sker udelukkende for at kunne ekspedere, levere eller returnere en ordre eller tilbudshenvendelse.

Levering

Vi tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 13 (dansk tid) samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Ordrer, der modtages i weekenden og på helligdage, bliver behandlet førstkommende hverdag. Varer leveres kun på hverdage.

Afsender på varen er Dafolo Bogdistribution.

Vi sender til hele Danmark og andre lande i Europa. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Varerne sendes med GLS.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Nordisk Kulturfond vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Dafolo Bogdistribution
Suderbovej 22-24
9900 Frederikshavn

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret og returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din bestilling, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kulturfonden@norden.org. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dafolo Bogdistribution
Suderbovej 22-24
9900 Frederikshavn

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og indtil, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Personoplysningerne registreres hos Nordisk Kulturfond og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på afspejlinger.org er Nordisk Kulturfond.
 
Som kunde har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kulturfonden@norden.org.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kulturfonden@norden.org

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram